778 kez görüntülenmiştir.

Galatasaray Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir, aile şirketlerinin yoğun olduğu Ordu’da, işadamlarına Finansal Okur Yazarlık ve Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma konulu bir konferans verdi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Sanayici ve  İş Adamları  Derneği, Ordu Organize Sanayi Bölgesi ve Ordu Büyükşehir Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “Finansal Okur Yazarlık ve Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” konulu panele, konuşmacı olarak Galatasaray Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir katıldı. 

Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın, açış konuşmasında, aile şirketlerinin kendilerini yenilemesinin gelecekleri açısından önemli olduğunu söyledi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de konuşmasında Ordu’nun müthiş bir zenginlik ve potansiyele sahip olduğunu belirterek, “bu potansiyeli harekete geçirmenin birinci yolu; finansal okur-yazarlıktır. Onun için geçmişteki başarısızlıklara bakmadan kendimize yenileyip, güç birliği oluşturarak önümüze bakmak zorundayız.” Dedi.  

Haber kaynağı:Adnan Alparslan/Ordu Hayat  Gazetesi