842 kez görüntülenmiştir.

Ordu Sanayici ve İş Adamları  Derneği Başkanı (ORDUSİAD)  Başkanı Kadir Engiin . 7 yıl önce kurulan Çambaşı Kayak ve  Dağ Oteli  Yönetim Kurulu Başkanlığından sağlık sorunları nedeniyle  ayrıldığını  açıkladı.

Çambaşı Kayak ve Dağ Oteli Yönetim Kurulu başkanlığı görevini bıraktığını aktaran Engin, şirkete ortaklığının ise devam edeceğini söyledi.

"Başka alanlara yoğunlaşacağım"

'Ordusiad üyesi arkadaşlarla 7 yıl önce kurduğumuz Çambaşı Kayak ve Dağ Oteli Yönetim Kurulu başkanlığından sağlık nedenleri ile ayrılmış bulunuyorum' diyen Engin şunları kaydetti; "Altıncı yılın sonunda 50 yıllığına kullanım hakkını aldığımız 40.000 m2 parsele 7.ci yılın sonunda 80 odalı otelin karkas inşaatını bitirmiş bulunuyoruz. Çok amaçlı konferans salonu açık ve kapalı havuzu ile kaba inşaatı tamamlanan otelimiz Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklığa katılımı ile en kısa zamanda bitireceğimize inancımız tamdır. Ordu’muza marka değeri katacak bu değerli yatırımı yeni başkan ve yöneticilere devir ederek kurumsal kimliğinin güçlendiğini düşünüyorum. Seksenli yaşlara doğru nöbeti devir ederek başka alanlarda yoğunlaşacağım. Çambaşı Otel A.Ş. şirketine ortaklığım devam edecek olup, gözüm, kulağım, evladım gibi benimsediğim bu yatırımın üstünde olacaktır. Uzun yıllar bana güvenerek destek veren ortaklarımla beraber mesai yaptığım şehrimizin değerli yöneticilerine çok teşekkür ederim. Bu vesile ile kurumlar baki kalır, yöneticiler geçicidir kuralını bir kez daha hatırlatır, sağlık ve afiyet dilerim."

Haber kaynağı:Ordu Hayat Gazetesi