1013 kez görüntülenmiştir.

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) üyeleri, dün yemekli bir istişare toplantında buluştu. Başkan A. Kadir Engin, Ordu'da 3 ay sonra krizi aşacaklarını belirtirken, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ise Ordu'nun geleceğin şehri olacağını dile getirdi.

İş adamları buluştu

"ORDU'YA BAHAR GELECEK"

ORDUSİAD Üyesi Zeki Mesut Özel'in organize ettiği istişare toplantısına çok sayıda iş adamı, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya katılırken, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Hilmi Güler ile Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mazeretlerinden dolayı katılamadı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

"Krizi de atlatacağız"

ORDUSİAD Başkanı A.Kadir Engin, istişare toplantısına katılanlara teşekkür ederek; "Çambaşı'na ORDUSİAD olarak bir otel projemiz var. Belediyenin desteği ile yürütüyoruz. Ekonomik kriz varsa da yılmayacağız, üretime devam edeceğiz. Önümüzdeki bahara doğru bu kriz ortamının düzeleceğini ve normal bir düzene geçeceğimizi düşünüyorum. Ordu ekonomisine yön veren siz yöneticilerimizle beraber başaracağız. 3 ay sonra Ordu'ya tekrar bahar gelecek. Seçimle beraber daha güzel ünler göreceğiz." dedi.

"Ordu, geleceğin şehri olacak"

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ise; "Burada olmaktan mutluyum. Ordu'nun katma değerine yön veren insanlarla bir öğün yemek yemek ve sohbet etmek güzeldi. İstişare kültürünün canlı bir örneğini görmüş olduk. Ordu olarak buna ihtiyacımız var. Birlikte yürümemiz lazım. Temsil ettiğim kurum, bu şehrin hizmetkarıdır. Amaç budur. Hiç biri kazandığını tek başına yemiyor. İstihdamı sağlayıp, şehrin katma değerini artırıyor. Ordu, bu ekip sayesinde geleceğin şehri olacak." diye konuştu.

Engin, son olarak Şubat ayı içerisinde ORDUSİAD'ın seçimli genel kurulu olduğunu hatırlattı.

Ordu Hayat/Yılmaz Ülgü